Квасоварня
1.
Підготовка води

Вода - один з ключових компонентів для виробництва квасу, що має значний вплив на якість готового продукту. Саме тому етапу підготовки води,  що полягає в очищенні фільтрами  грубої та тонкої очистки, приділяється багато уваги.  На першому етапі вода звільняється від можливих  сторонніх часточок, на другому – відбувається очищення на молекулярному  рівні. 

2.
Складові

Квас "Арсеніївський" виробляється на основі натуральних компонентів, а саме: 

  • - квасне сусло
  • - дріжджі хлібопекарські 
  • - сухарі житньо-пшеничні
3.
Поєднання Інгредієнтів

Підготовлені інгредієнти в автоматичному порядку подаються в бродильну установку, сконструйовану  виключно для вироблення живого квасу Арсеніївський. На наступному етапі в ємність поміщаються житні сухарі. Додані інгредієнти ретельно перемішуються та протягом 15-20 годин відбувається бродіння квасу. Готовий напій охолоджується до температури 10°C та настоюється не менше 8 годин для насичення смаку та осідання дріжджів.

4.
Купажування

Особливий смак квасу Арсеніївський досягається завдяки купажуванню квасу, виготовленого з різних видів квасного сусла.

5.
Розлив

Готовий купаж подається на лінію розливу, де відбувається наповнення споживчої тари готовим до споживання напоєм, закупорювання кришкою та наклейка етикетки.

ПРО БРЕНД АРСЕНІЇВСЬКИЙ